Hollandse aardappelmix

Hoofdgerecht
 
Personen  
4  
Ingrediënten
Product Aantal
Boeren Jaap 150 gram
Krieltjes 600 gram
Sperzie bonen 300 gram
Broccoli 1
Bosje peterselie 1
Eieren 4
Peper en zout
Bereidingswijze:
Rasp de kaas. Snipper de ui. Hak de peterselie fijn. Was de broccoli, haal de roosjes eraf en snijd de steel in plakjes. Was de sperziebonen en snijd de puntjes eraf. Smelt in een (hapjes)pan wat boter en bak hierin de krieltjes goudbruin. Bak de ui kort mee en voeg daarna de sperziebonen met de broccoli toe en bak de groenten al omscheppend in circa 8 minuten beetgaar. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Bak ondertussen vier spiegeleieren in een koekenpan. Verdeel het aardappelmengsel over vier borden en bedek met één ei en de geraspte kaas. 
 

Recepten

Smaakt dit recept naar meer?
Bekijk dan ook eens onze andere heerlijke recepten!

Bekijk alle recepten